Υπηρεσίες που προσφέρουμε στη secure-me.gr

Εγκαταστάσεις
συστημάτων ασφαλείας|συναγερμούς|κάμερες

Κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά σηστημάτων ασφαλείας Dahua.

Η τεχνολογία και η παρωχή λύσεων της εταιρείας Dahua, είναι κορυφαια στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο. Με περίπου 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, οι λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Dahua χρησιμοποιούντε σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές. Η Dahua έχει 35 θυγατρικές παγκοσμίως που καλύπτουν την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ωκεανία, την Αφρική κλπ. Με τις λύσεις επιτήρησης της, η Dahua προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, αξιοπιστία και σταθερότητα.

dahua-logo
dahua

Η Dahua δεσμεύεται.

Να παρέχει λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να έχουν το καλύτερο δυνατό απο τα συστημά τους. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στη δημιουργία ισχυρών δυνατοτήτων για νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα ερευνητικά ινστιτούτα

Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Chip Institute and Video Cloud Institute και περισσότερους από 6.000 μηχανικούς και τεχνολογίες αιχμής σε AI, IoT, Cloud υπηρεσίες, βίντεο, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αξιοπιστία λογισμικού και άλλες τεχνολογίες. Η Dahua έχει καταχωρίσει πάνω από 800 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 2016.

dahua
dahua

Δείτε περισσότερα για DAHUA εδώ.

International certification system.

ISO9001:2000, ISO 14001:2004; OHSAS18001:2007

USA UL, USA FCC, EU CE, CN CCC, AU C-tick product certification

RoHS and WEEE environmental certification