Υπηρεσίες που προσφέρουμε στη secure-me.gr

Εγκαταστάσεις
συστημάτων ασφαλείας|συναγερμούς|κάμερες

Ασύρματο σύστημα συναγερμού της εταιρίας Ajax που προάγει την καινοτομία στην ασφάλεια.

Ο συνδυασμός της τέχνης με την τεχνολογία, οδήγησε στη δημιουργία ενός εξαιρετικά αξιόπιστου, κομψού, εύκολου στην εγκατάσταση και φιλικού προς το χρήστη συστήματος ασφαλείας.

ajax-systems
ajax-systems

Νέα γενιά ασύρματων συστημάτων ασφαλείας.

Το Ajax διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για την προστασία της περιουσίας σας. Κομψές μαγνητικές επαφές με έλεγχο 2 ξεχωριστών σημείων εγκαθιστούνε στα ανοίγματά, παρακολουθώντας την περιμετρική ασφάλεια σας, ευαίσθητοι ανιχνευτές παρακολουθούν την εσωτερική κίνηση, ενώ ένα ισχυρό Hub (κέντρo) συνδέει το σύστημα με τον έξω κόσμο. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ασφαλείας είναι διαθέσιμα για να ενσωματωθούν στο οικοσύστημα Ajax, ενισχύοντας την προστασία και την ασφάλεια του συστήματος.

Χρησιμοποιήθηκαν μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά, που ενσωματώθηκαν σε ένα όμορφα κατασκευασμένο σώμα. Σε συνδυασμό με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες, το Ajax προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα απόδοσης και ασφάλειας.

Πάρτε τον έλεγχο από το κινητό σας τηλέφωνο, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

Ένα σύστημα ασφαλείας που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, ενεργοποιηθεί, απενεργοποιηθεί και ελεγθεί να από το κινητό σας. Εγκαθιστώντας και συγχρονίζοντας το με την εφαρμογή, παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην οικία ή την επιχείρηση σας, από οπουδήποτε στον κόσμο. Ενημερωθείτε άμεσα για τα πρώτα σημάδια εισβολής, πλημμύρας ή πυρκαγιάς.

ajax-systems
Ajax-Systems

Δείτε περισσότερα για το AJAX εδώ.

Jeweler – μια ισχυρή και αξιόπιστη αμφίδρομη σύνδεση μεταξύ συσκευών.

Η τεχνολογία ασύρματης ραδιοεπικοινωνίας που χρησιμοποιείται επινοήθηκε από το μηδέν για να είναι εξίσου αξιόπιστη με την ενσύρματη σύνδεση. Το Jeweller συνδέει όλους τους ανιχνευτές και τις συσκευές μέχρι και 2.000 μέτρα μακριά από τον κεντρικό σταθμό (hub) και παρακολουθεί την κατάσταση του συστήματος σας σε διαστήματα που ξεκινούν από τα 12 δευτερόλεπτα.

Το σήμα προστατεύεται με κρυπτογράφηση και έλεγχο ταυτότητας «κυλιόμενου κώδικα». Εάν έχει μπλοκαριστεί, το Ajax θα αλλάξει τη συχνότητα και θα σας ειδοποιήσει. Ακόμη και σε περιπτώσεις αποτυχίας του δικτύου, το σύστημα θα σας κρατήσει ενημερωμένο χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο DeliverAnyway. Το ασύρματο πρωτόκολλο Jeweler παρέχει σταθερή σύνδεση μεταξύ των συσκευών. Η επικοινωνία κρυπτογραφείται και προστατεύεται από παρεμβολές, ενώ οι ψευδείς συναγερμοί είναι μηδενικοί. Το Ajax Hub, ο κεντρικός κόμβος του συστήματος, μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα με έως 100 συσκευές.