Υπηρεσίες που προσφέρουμε στη secure-me.gr

Εγκαταστάσεις
συστημάτων ασφαλείας|συναγερμούς|κάμερες

Ασύρματο σύστημα συναγερμού τελευτέας γενιάς, της Γαλλικής εταιρίας Somfy.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε ασύρματα συστήματα συναγερμού, η Somfy αναπτύσσει δοκιμασμένες και ελεγμένες λύσεις προστασίας που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.

somfy
somfy

Προστασία υψηλής τεχνολογίας...

• Αυτοπροστασία (ειδοποίηση σε περίπτωση προβλήματος) και 100% ανεξάρτητο σύστημα (λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος).

• Διπλά ασφαλισμένη ραδιοσυχνότητα με ανατροφοδότηση πληροφοριών για την επιβεβαίωση εκκίνησης στο πληκτρολόγιο και το τηλεχειριστήριο.

• Πομπός GSM (εάν η γραμμή είναι κομμένη και για τη λήψη ειδοποιήσεων σε smartphone).

• Απομακρυσμένη παρακολούθηση του σπιτιού με εξωτερικές κάμερες IP.

• Σηματοδότηση για οικιακά συμβάντα μέσω καπνού, διαρροής νερού ή των κύριων ανιχνευτών αποσύνδεσης.

Εξατομικευμένη προστασία με δυνατότητα κλιμάκωσης. Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

100% ασύρματος συναγερμός: Τα συστήματα της Somfy εγκαθίστανται χωρίς καθόλου δομικές κατασκευές. Κάθε στοιχείο έχει διαμορφωθεί ήδη στο εργοστάσιο και είναι έτοιμο για εγκατάσταση.

Προσαρμόσιμο: Μικρό διαμέρισμα ή μεγάλο σπίτι, με ή χωρίς κήπο... Οι συναγερμοί της Somfy ταιριάζουν σε όλες τις συνθέσεις και πληρούν όλες τις απαιτήσεις με περισσότερα από 50 στοιχεία με δυνατότητα σύνδεσης.

Δυνατότητα κλιμάκωσης: Νέα στοιχεία μπορούν να προστεθούν στο σύστημά σας ανά πάσα στιγμή, όπως κάμερες παρακολούθησης ή ανιχνευτές κίνησης με εικόνα.

Απομακρυσμένη πρόσβαση όταν βρίσκεστε μακριά.

Μπορείτε να χειριστείτε τον συναγερμό σας από μακριά χρησιμοποιώντας υπολογιστή ή smartphone μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο διαδίκτυο. Αν φεύγετε για το Σαββατοκύριακο και δεν μπορείτε να θυμηθείτε αν ενεργοποιήσατε τον συναγερμό... Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα και εύκολα από το smartphone σας! Και μπορείτε ακόμα και να έχετε πρόσβαση στις κάμερες στο σπίτι σας.

somfy
somfy

Δείτε περισσότερα για SOMFY εδώ.

Ενσωματωμένη νοημοσύνη.

Ο συναγερμός οικιακού αυτοματισμού προσθέτει μια πινελιά ευφυΐας στο σπίτι σας! Συνδυάστε τον συναγερμό με παντζούρια, φωτισμό ή ανιχνευτή καπνού... Μόλις εγκατασταθεί το πρώτο κομμάτι του εξοπλισμού, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Η εγγύηση που έχετε από μια διεθνή εταιρία. Τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία σε ένα κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης το οποίο είναι πρωτοπόρο σε επίπεδο καινοτομίας.Τα προϊόντα έχουν υποβληθεί σε δοκιμές και ελέγχους και πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια για την εγγύηση της ποιότητας, απόδοσης και διάρκειας ζωής.Πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας της αγοράς.